Mitä tarkoittaa RSS-syöte? 

Sanoista Really Simple Syndication juontuva RSS-syöte tarkoittaa sisältöä, jonka voi tilata johonkin toiseen sovellukseen tai paikkaan internetissä. Sen avulla voit seurata ajankohtaisia tapahtumia ja uutisia reaaliajassa.

RSS-tunnus Tällainen merkki on RSS-syötteen vakiintunut merkintätapa. Tällä sivustolla merkkejä on ajankohtaisten tapahtumien ja uutispalstojen yhteydessä. Klikkaamalla kuvaketta, pääset RSS-syötteen sivulle. Sivun päivitykset voi tilata esimerkiksi sähköpostiohjelmaan tai erityiseen RSS-lukijaan. Sen voi myös upottaa toisiin internetsivuihin, edellyttäen että sivueditori tukee tulevaa RSS-syötettä. Syötteen voi tilata myös sosiaalisen viestinnän sovelluksiin, kuten Facebookiin.

RSS-syötteen avulla Pesäpuu ry:n ajankohtaisviestit siirretään automaattisesti Lastensuojelun Keskusliiton ylläpitämän Lapsitiedon keskuksen tietovirtaan.

Lue lisää RSS-syötteistä ja niiden hyödyntämisestä esimerkiksi Suomi.fi-sivulta.

Ohje

Klikkaa kuvaketta sen palvelun kohdalla, jonka haluat tilata. Valitse avautuvasta sivusta kohde, johon haluat syötteen tulevan.

Copyright 2010 Pesäpuu ry | Toteutus: Anders Inno, layout: Grafiro, kuvitus: Lahja Kallinen

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tämä sivusto on suunniteltu toimimaan moderneilla, web-standardeja tukevilla selaimilla.
Ole hyvä ja päivitä selaimesi uuteen tietoturvallisempaan versioon tai vaihda toiseen selaimeen:

Firefox Chrome Opera Safari IE8

Miksi päivittää? (englanniksi)

Jatka kaikesta huolimatta