Tilausten toimituskuluihin muutoksia

Uutisarkistoon

8.1.2018 11:06

Vuoden vaihteessa päivitimme verkkokaupan toimituskulujen muodostumista asiakkaalle edullisemmaksi. Postin muutettua syksyllä pakettien toimitus- ja säilytysaikoja lyhemmäksi (lähetyksen säilytys postitoimipaikassa 1 viikko), haluamme omalta osaltamme panostaa hyvään asiakaspalveluun ja toimittaa paketit mahdollisimman usein asiakkaalle perille asti hänen ilmoittamaan toimitusosoitteeseen.

Olemme laskeneet organisaatioille lähetettävien pakettien hintoja ja toimitus lähetetään perille joko toimitusosoitteeseen tai PL-osoitteeseen. Toimituskulut ovat pääsääntöisesti 10 euroa (aiemmin perille toimitus 17 euroa), tosin kevyemmillä paketeilla kulut ovat vain 5 euroa.

Kuluttajille paketit voidaan jatkossa toimittaa asiakkaan valitsemaan postitoimipaikkaan tai pakettiautomaattiin. Lähetämme myös kaikki postiluukusta mahtuvat tuotteet kotiin päiväjakelun mukana. Toimituskulut ovat pääsääntöisesti 7 euroa, kevyemmillä paketeilla kulut ovat vain 5 euroa. 

Lopulliset postikulut määräytyvät paketin painon mukaan. Katso tarkemmin tästä.

Copyright 2010 Pesäpuu ry | Toteutus: Anders Inno, layout: Grafiro, kuvitus: Lahja Kallinen

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tämä sivusto on suunniteltu toimimaan moderneilla, web-standardeja tukevilla selaimilla.
Ole hyvä ja päivitä selaimesi uuteen tietoturvallisempaan versioon tai vaihda toiseen selaimeen:

Firefox Chrome Opera Safari IE8

Miksi päivittää? (englanniksi)

Jatka kaikesta huolimatta