”Te ymmärrätte mistä mä puhun” – Vertaisarviointi sijaishuollossa

Uutisarkistoon

2.2.2018 09:22

"Nuoren kommentteja vertaisarvioinnin päätteeksi: ”Te ymmärrätte mistä mä puhun, on paljon helpompi puhua näistä asioista semmoselle, joka tietää” ja ”Tässä voi olla ihan chillisti ilman mitään paineita”.

Vertaisarvijoitsijat kokivat, että nuorten kanssa yhteys löytyi helposti. Jokaisella on oma tarinansa, mutta yhteinen ja jaettu kokemus siitä, että asuu muualla kuin syntymävanhempiensa luona, on vahva. Tämä yhteinen kokemus auttaa yhteyteen, joka mahdollistaa luottamuksen, avoimuuden, rehellisyyden ja tietysti toivon siitä, että tulevaisuudessa asiat ovat paremmin."

Lue lisää Pesäpuun havinaa -blogista

Copyright 2010 Pesäpuu ry | Toteutus: Anders Inno, layout: Grafiro, kuvitus: Lahja Kallinen

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tämä sivusto on suunniteltu toimimaan moderneilla, web-standardeja tukevilla selaimilla.
Ole hyvä ja päivitä selaimesi uuteen tietoturvallisempaan versioon tai vaihda toiseen selaimeen:

Firefox Chrome Opera Safari IE8

Miksi päivittää? (englanniksi)

Jatka kaikesta huolimatta